Boekingsvoorwaarden 2022

Boekingsvoorwaarden 2022

Geldig voor
Casa Cantiga – Family Holiday Eco Resort
SolMar -Beach Apartment Portugal
Eco Glamping Portugal – Close to nature
Rural Escape @ Friends – Vila & logdes

Betaling, Wijziging en/of Annulering

We onderscheiden verschillende condities bij een reservering op basis van een tarief

 • Non Refundable – zonder wijziging en restitutie bij annulering
 • of met Flexibele Voorwaarden

Condities bij het Tarief – Non Refundable

Bij dit tarief kun je je reservering niet wijzigen noch annuleren met restitutie van je betaling. De betaling van het volledige bedrag dient voldaan te worden binnen 2 dagen na reservering.

Condities bij het Tarief – met Flexibele Voorwaarden

Betaling:

Bij een reservering van meer dan 1 maand voor check-in, dient er een aanbetaling van 50% te worden voldaan, binnen 2 dagen na reservering. Het restant dient uiterlijk 1 maand voor check-in te worden voldaan. Je ontvangt hiervoor een herinnering.

Bij een reservering binnen 1 maand voor check-in, dient het volledige bedrag betaald te worden binnen 2 dagen na reservering.

We onderscheiden:

 • Je kunt gratis wijzigen tot 1 maand voor aankomst. Indien het nieuwe reserveringsbedrag lager is dan de originele reservering, ontvang je een voucher voor het verschil met een geldigheid van 2 jaar.
 • Annulering i.v.m. “Corona”
  • Indien er tot de dag van je aankomst, reisbeperkingen door de overheid worden opgelegd dusdanig dat je niet mag reizen of in quarantaine moet bij aankomst of vertrek, dan krijg je een voucher voor 50% van de waarde van je reservering met geldigheid van 2 jaar en we betalen 50% terug.
 • Voor annulering door andere redenen.
  • De aanbetaling van 50% is niet terug vorderbaar. Wij adviseren een annuleringsverzekering af te sluiten.
   Heeft u het volledige bedrag betaald, dan betalen wij een deel van de tweede betaling aan u terug.
   • Annulering tot 1 maand voor aankomst 100 % retour van de tweede betaling (50% totale huurbedrag)
   • Annulering tot 15 dagen voor aankomst 50% retour van de tweede betaling (25% totale huurbedrag)
   • No show / Annulering tijdens uw verblijf 0% retour.

Gebruik van onze accommodaties

Het gebruik van onze accommodaties is bedoeld voor een rustige (familie) vakantie. Er mag geen overlast worden veroorzaakt in verband met andere gasten en buren.

Dus bijvoorbeeld harde muziek, storend groepsgedrag, feestende jongelui (of ouderen) en drinkpartijen zijn verboden. Het maximum aantal bedden / personen per accommodatie mag niet overschreden worden i.v.m. veiligheid en vergunningen. Dus ook geen extra matrassen mee nemen voor extra slaapplaatsen.

Indien je gasten op bezoek wilt laten komen, kan dat alleen na overleg met Sandra of Maurice en is afhankelijk van de bezetting op de lokaties.

Onze vakantie accommodaties zijn rookvrij. Buiten mag er gerookt worden maar hou rekening met de andere gasten!

Bij niet naleven van deze voorwaarden kan de huurder de toegang tot de lokatie/accommodatie(s) worden ontzegd of kan het verblijf worden afgebroken, zonder recht op vergoeding voor de huurder.

Aansprakelijkheid

Casa Cantiga holiday accommodations is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies en diefstal van/aan uw eigendommen. Het gebruik of betreden van de kindvriendelijke vakantie accommodaties in mid Portugal, vakantiewoningen, zwembad, speeltuin, barbecue en de rest van de installaties, valt onder verantwoording van de bezoeker.

Bedrijfsinformatie

Casa Cantiga holiday accommodations  behoort tot Couwenberg & Van Kessel LDA. Dit is een Portugese BV, geregistreerd bij de Portugese kamer van koophandel / belasting dienst onder nummer 509470149, volledig eigendom van Maurice Couwenberg & Sandra van Kessel.

Sinds 2007 zijn wij geopend en onze kindvriendelijke vakantie accommodaties mid Portugal hebben de verhuur vergunning “AL” – Alojamento Local onder nummers 3182/AL, 3177/AL, 15026/AL.

We zijn al jaren een gezond bedrijf, investeren alleen met eigen geld, we zijn een vertrouwd adres voor uw volgende vakantie.

Privacy, persoonlijkheid en gastvrijheid staan aan de basis van onze kindvriendelijke vakantie accommodaties in mid Portugal, nabij het strand en zee ter hoogte van Nazaré. Een prachtige omgeving voor vele mooie bezienswaardigheden en activiteiten.